Met een E-smoker profiteer je

Met een E-sigaret profiteert u van diverse voordelen ten opzichte van gewone sigaretten. Twee van de grootste voordelen van de E-smoker kopen zijn het feit dat het minder schadelijk is en dat het goedkoper is. Met een E-smoker vindt de verdamping plaatst zonder dat er een verbrandingsproces gaande is, daarnaast bepaalt u met de E-smoker zelf hoeveel nicotine u in uw E-smoker wilt hebben. Tevens is de E-smoker ook minder storend voor de mensen om uw heen, er komt geen rook vrij maar damp. Dit is een stuk minder storend. De E-smoker is wel zo’n vijftig procent goedkoper dan een gewone sigaret! U kunt het gemak hebben van het roken van nicotine zonder de dure en erg schadelijke sigaretten.

Geen gewone sigaretten meer

Ik ben nu al meerdere maanden overgestapt van gewone sigaretten naar een elektrische sigaret. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mij overstap. Niet alleen ik maar ook mijn omgeving is blij met de overstap, nu hebben zij geen last meer van de rook van mij sigaret wanneer ik in hun bijzijn rook. Ik rookte normaal meer dan een pakje per dag, dat was niet alleen slecht voor mij maar ook voor mijn portemonnee.

elektronische sigaret kopen

Geïnteresseerd in de elektronische sigaret? Neem dan een kijkje op de website en bestel de maar u gewenste producten.