Kinderopvang Ducky Duck voor uw kind

Als jonge moeder of vader kan het soms best lastig zijn om uw kind uit handen te geven. Dit doet u natuurlijk het liefste aan een professional, maar dan wel een waar uw kind ook warmte en aandacht kan verwachten. Als u besluit weer aan het werk te gaan en u bent op zoek naar een opvang voor de allerkleinsten is het belangrijk dat deze aansluit op uw verwachtingen. Bent u woon- of werkzaam in Bloemendaal en omgeving? Overweeg dan Kinderdagverblijf Ducky Duck.

Wat doet kinderdagverblijf Ducky Duck?

Dit kinderdagverblijf is gevestigd in Bloemendaal en is speciaal voor de allerkleinsten. Kinderen tussen de 0 en 4 jaar zijn hier van harte welkom. Zij mogen lekker spelen maar worden ook begeleidt in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling door professionals. Deze professionals doen het werk met veel plezier en toewijding, ideaal dus!

Wat zijn de openingstijden?

De reguliere tijden zijn brengen om 8 uur en ophalen om 18 uur, maar het kinderdagverblijf is geopend tussen 7 uur ’s ┬ámorgens en 7 uur ’s avonds. U bent er vrij in om de tijden voor uw kind te bepalen, maar wel graag in overleg met de begeleiders van het verblijf.

Bent u benieuwd geworden? Bezoek dan de website van Kinderdagverblijf Bloemendaal en laat u informeren!