Vakantie vieren op een camping in Limburg?

Lijkt het u leuk om aankomende vakantie naar een camping in Limburg te gaan? Zoek dan niet verder, want wij kennen een leuke camping waar u heerlijk tot rust kunt komen. Bij de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er onder andere een subtropisch zwembad, een bowlingbaan een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Maar ook in de omgeving is genoeg te doen. Bent u benieuwd wat u hier zowel kunt beleven? We leggen het u graag uit.

Omgeving
In de omgeving van camping de Leistert bevinden zich verschillende natuurparken waar u lekker tot rust kunt komen door te fietsen en wandelen. Maar ook als u een dagje naar de stad wilt om lekker te winkelen of een terrasje te pakken dan hoeft u hier niet lang voor te rijden. De camping ligt namelijk vlakbij de steden Weert, Venlo en Roermond. Dus als u een dagje wilt shoppen of een lekker terrasje wilt pakken dan kunt u hier gewoon heengaan.

Camping in Limburg met 5 sterren
Camping de Leistert heeft maar liefst 5 sterren. Als u dus wilt kamperen bij deze camping in Limburg dan kunnen we u garanderen dat u verblijft op een topcamping. Zelfs ANWB heeft deze camping uitgeroepen tot topcamping. Kortom: als u een boeking plaatst op deze camping dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Wacht trouwens niet te lang met boeken, want zo kunt u nog uit de beste plekken kiezen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en u de medewerkers helpen u graag verder.