Verbindende communicatie, ook in uw dagelijks leven

Verbindende communicatie, het is van essentieel belang in ieders leven. Dagelijks hebben we te maken met sociale contacten. Niet alleen je eigen familie, je partner, maar juist ook je collega’s, kennissen en sportvrienden. Communicatie staat hierbij altijd centraal. En door in communicatie met elkaar te kunnen verbinden, leg je echt contact. Hoe je dat aanpakt? Dat leer je tijdens de cursus verbindende communicatie van Vinecoaching.

De verbinding maken, dat kan met communicatie

De training bestaat uit diverse manieren om inzicht te krijgen in je eigen vorm van communicatie. Hierdoor kan je zien waardoor spanningen ontstaan in relaties met anderen. Ook kan je leren deze te doorbreken. Zo krijg je zicht wat er in je omgeving gebeurt. Niet alleen voor je eigen inzicht in communicatie, maar ook voor het inzicht in communicatie van mensen om je heen.  Je helpt zo niet alleen je zelf, maar ook collega’s, kennissen en wellicht je partner.

Wil je ook deelnemen aan de training?

Je kan je aanmelden via de website van Vinecoaching. Hier kan je meer informatie krijgen en je kan contact opnemen met een van de coaches. Ook lees je over ervaringen van anderen met de trainingen van Vinecoaching. En wie weet raak je ook enthousiast!