Een culinair hoogstandje in Zaandam

Uit eten in Zaandam? Op zoek naar een restaurant in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek is een all you can eat restaurant waar u op een avond van meerdere diverse keukens kunt genieten. Zo kunt u onder andere genieten van de Mexicaanse-, Italiaanse- en Spaanse keuken. U heeft 25 zeer diverse gerecht waarvan u elke ronde een gerecht uit kunt kiezen tot u vol zit. Voor een paar tientjes kunt u de hele avond genieten van een culinair hoogstandje. Elk seizoen staat er nieuwe gerecht op de kaart waar van een paar gerechten elk seizoen blijven staan. Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën.

Fonduen bij Proeverij de Koekfabriek

Op het onbeperkt eten concept heeft Proeverij de Koekfabriek nu ook een onbeperkt fondue concept. Bij dit concept heeft u keuze uit een Chinese vleesfondue en drie verschillende kaasfondues. Naast de fondue kunt u de bijbehorende ingrediënten onbeperkt door blijven bestellen. Ook zit er als dessert een huisgemaakte chocoladefondue inbegrepen.

Contact opnemen

U kunt gemakkelijk een tafel reserveren bij Proeverij de Koekfabriek, restaurant Zaandam. U hoeft alleen maar naar de website te gaan. Liever bellen? Dat kan ook! Wilt u graag eerste de menukaart bekijken? Die staat ook op de website, samen met alle andere informatie.